• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Magyar

1062 Budapest, Délibáb utca 30.
+36305714757, +3612560308.
 

Az implantátumokról

Az implantátumokról

Élete során a legtöbb ember elveszítheti egy vagy több fogát különféle okok fogszuvasodás, betegség, baleset, időskor miatt. Azonban a hiányzó fogakat -a bölcsességfogak kivételével-a lehető leghamarabb pótolni kell, mivel a foghiány idővel rosszabb táplálkozáshoz, s ezáltal gyakran gyomorpanaszokhoz, emésztési problémákhoz vezet. Emellett a hiányzó fog területén lévő csontleépűlés miatt a többi fog „elvándorol”, elmozdul, megdől a rágóerő iránya szerint, ami a funkció és a külső megjelenés rovására megy. Az arcvonások megváltoznak, a száj környéke beesik. A részleges vagy teljes protézis sokakat zavar, akárcsak a híd.

Az ilyen esetekben kínál alternatív a fogbeültetés, a fogászati implantálás.

Mi az fogimplantátum?

A fogimplantátum a valódi foggyökeret helyettesíti. A beavatkozás során a fogimplantátumot az elveszített fog(ak) helyére ültetik be, hogy erre rögzíthessék a koronákat, hidakat és protéziseket. A fogimplantátum általában tiszta titánból készül, mivel ez biológiai, kémiai és fizikai jellemzőinek köszönhetően megfelelően a csontba integrálódik, és az emberi test teljes mértékben elfogadja, ami a sikeres fogbeültetés egyik alapvető kritériuma.

Mik az implantálás(foggyökér-beültetés) előnyei?

A fogimplantátum egyik legnagyobb előnye, hogy a többi fogpótlási módszernél funkcionálisan, esztétikailag nagyságrendekkel magasabb színvonalú megoldást nyújt.

A fogimplantátum olyan, mintha újra kinőnének a saját fogait!
 

Kíváncsiak vagyunk a véleményére

Elérhetőség

Címünk:  1062 Budapest, Délibáb utca 30.
Rendelési idő:  Hétfő– Péntek 8 – 20
Telefonszámaink:
+3612560308
+36305714757
E-mail címünk:  fogaszat "kukac" hs-dental.hu