• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Magyar

1062 Budapest, Délibáb utca 30.
+36305714757, +3612560308.
 

Garancia fogászati kezelésekre

Egy hosszútávon sikeres fogászati terápia csak folyamatos orvos – páciens együttműködés és rendszeres kontroll révén valósulhat meg. Természetesen, az általunk elkészített fogorvosi munkákra, a beépített fogászati- és fogtechnikai anyagok minőségére garanciát vállalunk. Az egyes kezelés típusok eltérő garancia idejét az adott kezelést bemutató menüpont részletesen tartalmazza.

A garancia elsősorban az átadott fogmű minőségéről szól. A fogbél, fogágy, az íny gyulladásos betegségei, a gyökérkezeléssel kapcsolatos későbbi kórfolyamatok nem tartoznak a garancia körébe.

Teljes körű garanciát csak úgy tudunk hosszútávon vállalni, ha a páciensünk, az előre megbeszélt rendszerességgel rendelőnkben megjelenik kontroll vizsgálatra.
A garancia feltételei kezelésenként változhatnak. A fogpótlások eljövendő tartósságát a páciens egészségügyi állapotában, életvitelében, valamint higiéniai szokásaiban beálló kedvezőtlen változások is jelentősen befolyásolhatják. Ezek kellemetlen következményeire a jótállás nem terjed ki.

Szájsebészeti eljárással létrehozott munkákra 10 év garancia vonatkozik.

A rögzített fogpótlásokra 5 év garancia vonatkozik.

A kivehető fogpótlásokra 3 év garancia vonatkozik.

Fényrekötő esztétikai töméseinkre 1-3 év garancia vonatkozik.

Kíváncsiak vagyunk a véleményére

Elérhetőség

Címünk:  1062 Budapest, Délibáb utca 30.
Rendelési idő:  Hétfő– Péntek 8 – 20
Telefonszámaink:
+3612560308
+36305714757
E-mail címünk:  fogaszat "kukac" hs-dental.hu