• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Magyar

1062 Budapest, Délibáb utca 30.
+36305714757, +3612560308.
 

Esztétikus tömések

Esztétikus tömések

A fogtöméssel tulajdonképpen a szuvasodás által okozott foganyag hiányt állítjuk helyre.  A szuvas foganyag eltávolítását követően a fog koronájának anatómiai formáját esztétikus, fogszínű tömőanyag segítségével állítjuk helyre.

Minden szuvas fognál alkalmazható esztétikus tömés?

A szuvasodás mértéke az esztétikus tömés alkalmazását  határok közé szorítja. Kis és közepes kiterjedésű szuvasodásnál lehet optimálisan alkalmazni, ahol a fogból megfelelő mennyiségű egészséges, menthető rész maradt. Az esztétikus tömés mind a front, mind a rágófogak esetén alkalmazható, tartós megoldás.

A több színárnyalattal rendelkező, legmodernebb esztétikus tömőanyagokat alkalmazva „láthatatlan” restaurációkat készíthetünk. Különböző rétegezési technikákkal mind funkcionálisan, mind optikailag helyreállítható a fog szöveteinek rétegstruktúrája.

Mivel ezek az anyagok nagyon érzékenyek a nedvességre (a kilélegzett levegő páratartalma is befolyásolhatja, ronthatja a tömőanyagok ragasztási és anyagtani tulajdonságait), minden esetben törekszünk a teljes izolációra. Egy gumilepedő segítségével (Kofferdam) a kezelendő fogat abszolút nyál- és nedvességmentes körülmények között tudjuk kezelni.

 

Kíváncsiak vagyunk a véleményére

Elérhetőség

Címünk:  1062 Budapest, Délibáb utca 30.
Rendelési idő:  Hétfő– Péntek 8 – 20
Telefonszámaink:
+3612560308
+36305714757
E-mail címünk:  fogaszat "kukac" hs-dental.hu